jardins medicinals

jardins medicinals

42. Kalanchoe 1.Daegremontiana-2.Pinnata-3. Gastonis -Bonniery.

Deixa un comentari

1. S’usa per a la cura del càncer. Càncer pulmonar. També s’usa per tractar ferides de difícil cicatrització, tractaments d’esquizofrènia, crisis de pànic i pors, entre altres malalties. És una planta d’ampli espectre, el que significa que pot curar danys cel•lulars de molts òrgans; exemple: diabetis, afeccions als pulmons, ronyons, afeccions de l’aparell urogenital, afeccions a l’aparell digestiu, afeccions a la pell, anticolesterolèmic, problemes en el òrgans creadors , afeccions de la dona (pits, úter, fertilitat, etc.), problemes circulatoris, bloqueja histamina, antiviral, antifúngic.
Pot ser uterotònic i estimular el part prematur, malalts cardíacs poden patir interacció amb el Bufenòlids de la planta(digitàlics). 2. Les mateixes que Daegremontiana amb especial diana en el fetge i les ulceres estomacals induïdes per medicaments,antiviral, antitumoral, antidiabètic,antiàlgic.
3. Per tumoracions cerebrals, càncer estomacal, antioxidant, immunomoduladores i vasodilatadores, lupus, leucèmia, miomes, quists, asma, bronquitis, sinusitis, trastorns hormonals i de sang, problemes menstruals, còlic, migranya, reactiva el sistema immunològic (càncer, VIH), hemorroides, inflamacions, cremades, caiguda del cabell, infeccions, epilèpsia, Inflamació de pròstata, tumors en ovaris, úter, ronyons, pàncrees, pits, cervell, leucèmia, miomes, quists, asma, bronquitis, sinusitis, tos, trastorns hormonals i de sang, reactiva el sistema immunològic en malalts de VIH (SIDA), càncer gàstric, hemorroides, escares, edemes, abscessos, necrosi, calvície, gangrena, úlceres varicoses, ferides diabètiques, cremades.

Contraindicacions i precaucions; no prendre més de 3 mesos seguits, bufenòlids poden interaccionar com a digitàlics cardiovasculars.

Com prendre la ; 30gr entre 3 preses, máxim al dia 120 gr. Toxicitat a + de 5gr x Kg.

Anuncis

Autor: jardinsmedicinals

Vols un jardí medicinal? Coneixes plantes com Kalanchoe Daegremontiana Artemissa Annua o Verbena? Tens alguna malaltía que necessitis controlar i vols fer-ho amb plantes medicinals? Pots contactar amb nosltres, mitjançant el blog, el telèfon o el correu electrònic. Jardins dissenyats a mesura, preus personalitzats i materials de calitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s