jardins medicinals

jardins medicinals

23. Estragó (Artemisa Dracùnculus)

Deixa un comentari

Té accions eupèptiques, carminatives i emmenagogues. El que té usos en digestions pesades, regulació dels períodes menstruals, en meteorisme, singlot, anorèxia i inapetència alimentaria. L’arrel també ha estat utilitzada de forma tòpica en mossegades de gossos i serps. I les fulles fresques tenen ús en dolors artrítics i prevenció d’accidents vasculars.

Contraindicacions; Cal tenir en compte que un excés o sobredosificació té activitat neurotòxica. Aquesta neurotoxicitat comporta paràlisi reversible dels músculs. Cal evitar l’estragol en embarassades ja que té efectes carcinogènics en el fetus. També s’ ha d’ evitar durant la lactància degut a que pot anar a la llet materna provocant també efectes carcinogènics sobre el nounat.

Com prendre la ; 1gr-3gr per taça.

Anuncis

Autor: jardinsmedicinals

Vols un jardí medicinal? Coneixes plantes com Kalanchoe Daegremontiana Artemissa Annua o Verbena? Tens alguna malaltía que necessitis controlar i vols fer-ho amb plantes medicinals? Pots contactar amb nosltres, mitjançant el blog, el telèfon o el correu electrònic. Jardins dissenyats a mesura, preus personalitzats i materials de calitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s